Empresa

Sobre Graexca

Graves i Excavacions Castellot, SA, és una empresa constructora dedicada al sector d’obra civil pública i privada. Va ser fundada pel Sr. Antonio Solanas amb una trajectòria amb més de 45 anys d’experiència. Això ens ha posicionat en el nostre sector com una empresa de referència altament especialitzada.

Servei, compromís, qualitat i responsabilitat: els nostres valors 

Uns constructors amb experiència

Graves i Excavacions Castellot, S.A. fa més de 45 anys que es dediquem al sector de l'obra pública.
Professionalitat, serietat, rigor i amb una alta vocació de servei cap als nostres clients.

2 plantes de procés i laboratori propi

Dues plantes de trituració, classificació i rentat d'àrids, situades a Puigreig i Merlès i laboratori propi per al seguiment dels processos. Marcatge CE.

Sistemes de gestió de qualitat i certificacions

Tenim implantat un sistema de gestió de qualitat.

Un valor a destacar és que disposem de Marcatge CE, certificació indispensable perquè puguem comercialitzar l’àrid a empreses que necessiten que el producte compleixi un seguit de requisits essencials de la normativa de productes de construcció. Actualment l’empresa OCA ens certifica que el control de producció a fàbrica es realitza d’acord amb les normes de qualitat.

Disposem de laboratori propi per a fer el seguiment continu de cadascun dels processos de fabricació, tant de matèries primeres com de productes elaborats.

 

Sistemes de gestió de qualitat i certificacions
Adherids al Gremi d'Àrids de Catalunya: tot avantatges

Adherids al Gremi d'Àrids de Catalunya: tot avantatges

Estem associats al Gremi d’Àrids de Catalunya. Això ens permet disposar d’avantatges en la contractació de serveis com assegurances, proveïdors de material i d'energia, auditories i assessorament en temes econòmics, fiscals, laborals, ambientals i de comunicació.